Momenteel neem ik helaas geen katten meer aan.

 

De vacht is een belangrijk onderdeel van ieder dier, het zorgt voor warmte, bescherming tegen de kou maar ook tegen zon, je kan met je vacht goed laten zien of je gezond of ziek bent. Maar ook is de vacht een belangrijk onderdeel van het dier zijn lichaamstaal.

Ieder dier heeft zijn eigen soorteigen vacht. Kort, lang, ruw, zacht noem maar op. Daarom heeft ook ieder soort vacht en ras zijn eigen vachtverzorging nodig.

 

Voor de een is dat regelmatig scheren of knippen, voor de ander is dat uitwollen, ontklitten of effileren. De ruwharige vachten worden geplukt maar bepaalde vachten van katten kunnen ook geplukt worden terwijl die niet ruw zijn. Twijfel je over de vachtverzorging van je dier en weet je niet goed wat voor produkten je moet gebruiken? Wil je meer informatie neem dan contact op via het contactformulier hieronder  of in de dierenshop voor een goed advies!

 

Mogelijk hebben de volgende kattentrimsalons meer plek:

http://www.emmaskattentrimsalon.nl/

http://www.mooi-zo.net/

http://www.kattentrimsalonjack.nl/

 

Wil je advies over de verzorging van de kattenvacht dan mag je altijd via onderstaand formulier contact met me opnemen. 


Borstel- en scheerabonnement voor de kat

Voor de kat zijn er twee abonnementen nl. het borstelabonnement - 6 behandelingen waarvan de laatste gratis is - en het scheerabonnement - 4 scheerbeurten -.

 

Borstelabonnement

Per borstelbeurt kom ik langs om de kat te borstelen  en te ontklitten (bij extreme klitten dan scheer ik bij de eerste behandeling en dan is het tarief de scheer/knip/ontwol behandeling - zie hieronder ). In een bepaalde periode van het jaar - over het algemeen winter-voorjaar - gaat de vacht ruien. Dat geldt voor kortharige katten maar ook voor langharige katten. Bij de laatste gaat dit vaak gepaard met klitten en vervilten. De gemiddelde tijd tussen de borstelbeurten is twee maanden in de ruiperiode kan het zijn dat ik wat vaker moet komen! De losse borstelbeurten worden apart afgerekend. Je kan er ook voor kiezen om het in een keer te betalen.

 

Scheerabonnement

Het scheerabonnement bestaat uit 4 scheerbeurten (geldig voor een jaar - 4 scheerbeurten om de 3 maanden op elk gewenste lengte). De vacht zal door het scheren over het algemeen in het begin wat dikker worden maar dat hersteld zich na een tijdje weer. Dit is vooral voor katten die erg moeilijke vachten hebben (over het algemeen is dat de Perzische kat) of katten die borstelen en kammen moeilijk toelaten. Het scheerabonnement wordt in een keer aan het begin afgerekend.

 

Scheren/uitwollen/plukken/ontklitten                                                                                            40,00-65,00

Borstelabonnement (6 borstelbeurten - laatste gratis)                                                                 20,00 per keer

Scheerabonnement  (4 scheerbeurten)                                                                                       80,00

 

Nagels knippen (mocht je dat alleen willen dan is dat mogelijk als ik in de buurt ben)                   7,00           


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.