Ik heb vanaf heden ben ik permanent gestopt met het trimmen van katten. Onder het stukje tekst over de vacht vind je kattentrimsalons die mogelijk nog plek hebben om je kat te trimmen/behandelen. 

 

De vacht is een belangrijk onderdeel van ieder dier, het zorgt voor warmte, bescherming tegen de kou maar ook tegen zon, je kan met je vacht goed laten zien of je gezond of ziek bent. Maar ook is de vacht een belangrijk onderdeel van het dier zijn lichaamstaal.

Ieder dier heeft zijn eigen soorteigen vacht. Kort, lang, ruw, zacht noem maar op. Daarom heeft ook ieder soort vacht en ras zijn eigen vachtverzorging nodig.

 

Voor de een is dat regelmatig scheren of knippen, voor de ander is dat uitwollen, ontklitten of effileren. De ruwharige vachten worden geplukt maar bepaalde vachten van katten kunnen ook geplukt worden terwijl die niet ruw zijn. Twijfel je over de vachtverzorging van je dier en weet je niet goed wat voor produkten je moet gebruiken? Wil je meer informatie neem dan contact op via het contactformulier hieronder  of in de dierenshop voor een goed advies!

 

Mogelijk hebben de volgende kattentrimsalons meer plek:

http://www.emmaskattentrimsalon.nl/

http://www.mooi-zo.net/

http://www.kattentrimsalonjack.nl/

 

https://kattentrimsters.nl/trimsalon-kater-co-mobiele-trimsalon/

 

Landelijke zoekpagina's

https://www.kattentrimsalon.nl/

 

https://kattentrimsters.nl/

 

Wil je advies over de verzorging van de kattenvacht dan mag je altijd via onderstaand formulier contact met me opnemen. Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.