Bikkel is zowel een trim- als een wandelhond van mij. Een pittig, zenuwachtig maar soms ook wat angstig hondje. En Bikkel heeft altijd haast. Dus wij lopen in een lekker tempo door Nieuwegein op mooie plekjes rond en in Vreeswijk. Zo denk je Vreeswijk te kennen maar kom je toch nog plekjes tegen die je nog nooit gezien heeft zoals de oorlogsgraven en het poortje in de Dorpsstraat naar een sluisje en dergelijke. Echt een genot om daar te lopen. Of op de dijk en bij het kleine losloopparkje aan...
Februari 2020 De wandeling met Max en Luna was tijdelijk voor een maand maar is nu permanent geworden. In eerste instantie liep ik twee keer per dag gedurende een half uur voor vier dagen in de week met Max en Luna. Een lekker stel, kleine eigenwijze Luna en sterke stoere Max probeerden mij eerst wel even uit om te kijken wat voor vlees ze in de kuip hadden. Maar inmiddels weten ze wel dat ik streng maar rechtvaardig ben en als ik iets niet wil dat het ook echt niet gaat gebeuren.
Vanaf eind januari wandel ik twee keer per dag een half uur met pupje Charly. Charly is een Oud Duitse Herder pup van 4 maanden oud. Doordat een pup van de grote rassen geleidelijk de beweging moet opbouwen voor een goede ontwikkeling van de gewrichten loop ik nog niet zo lang en onderweg doen we aandachts- en trainingsspelletjes. Na het uitlaten gaat Charly lekker eten en slapen.
Dierentrimservice · 23. augustus 2019
Ook bepaalde konijnenrassen worden getrimd!
Dierentrimservice · 22. augustus 2019
Wat uitleg wat een plukvacht is. Soms vragen klanten aan me is dat niet zielig dat plukken maar als het goed is wordt dat alleen bij rijpe vachten gedaan. Kijk verder voor de uitleg.
Dierenoppasservice · 22. augustus 2019
Ook bij meerdere dieren in huis kan ik oppassen.
Dierenoppasservice · 19. augustus 2019
Tijdens het oppassen is het ook mogelijk dat ik je kat of konijn een lekker borstelbeurtje geef.
Individuele hondenuitlaatservice · 14. augustus 2019
Kantjil de Rotweiler werd door mij gedurende 3 dagen een uur uitgelaten in de bossen bij Bilthoven.
Individuele hondenuitlaatservice · 14. augustus 2019
Lekker wandelen met James.
Dierentrimservice · 14. augustus 2019
Catootje doet een dutje terwijl ze geplukt wordt. Doordat ze gesteriliseerd is heeft ze een lastige plukvacht gekregen maar plukken is ook daarna nog steeds mogelijk. Na de volgende plukbeurt plaats ik een nafoto.

Meer weergeven